Terepnap Strzegomban


Szombaton 10 órakor folytatódott a verseny a terepszakasszal. Sophie How első helyen maradt gyönyörű lovaglással. Tori Dixon és Emily King még mindig holtversenyben állnak. Az érdekesség az, hogy mindketten 7:45-ös idővel értek be a célba. Az alapidő 8:07 volt. Mint azt mindenki tudja, az kapja a jobb helyezést, aki az alapidőhöz közelebb ér célba. Így ha holnap hibátlan ugrópályát teljesítenek, akkor Tori Dixon kapja a jobb helyezést mivel a C bíró őt látta jobban felkészültnek a négyszögben.

Hajdu Eliza sajnálatos módon a tizenhetes akadályon elszenvedett bukása miatt kizárásra került, sérülései miatt kórházi ápolásra szorul. Porcsa Lőrinc egy ellenszegüléssel és időtúllépéssel ért célba. Ezzel összesítésben a 70. helyen áll. Varga Júlia kétszer húsz hibaponttal és időhibával ért célba ezzel 74. helyen áll, míg nővére Varga Zsuzsa hibátlanul teljesítette a terepversenyt. Zsuzsi 8:01-es idejével a terepszakaszt hetedik legjobb lovasként fejezte be, összesítettben pedig a 38. helyen végzett. 44 lovas produkált ma hibátlan lovaglást és hét páros került kizárásra.

A csapatverseny első helyén ma is a britek végeztek. Magyarország visszaszorult a tizenötödik helyre. Holnap kilenc órakor kezdődik az állatorvosi szemle az ugróvizsga pedig 11:45-kor.

A verseny honlapja ITT érhető el.

Korábbi hírek:
Díjlovaglás második napja Strzegomban
Jó kezdés Strzegomban
Elutazott az ifjúsági válogatott Strzegomban