Sziasztok Kedves "volt" Sporttársaim és Kollégáim!


El nem feledve a Veletek, a Szakágban töltött 15 szép évet, most is gondoltam Rátok és, mint egy "segítség" sok szeretettel invitállak benneteket erre a számotokra és céljaitok eléréséhez hasznos amerikai funkcionális ügyességi sport beharangozó estjére illetve amennyiben megnyeri tetszéseteket, akkor a június 15-16-i versenyre is!

Ez egy barátom által Magyarországra behozott "sport" esemény beharangozó összejövetele. Egy olyan "sport esemény", amit talán Western militarynak hívhatnék a leginkább. Azért, mert teljesen funkcionális és úgy ragad példákat, ihletet, az akadályok építéséhez, mint annak idején amikor a háborús felkészüléshez kialakult a military!

Engem "objektív" és "lóvédő" hozzáállásom miatt hívtak meg bírónak, amelyhez on-line kell levizsgázni "Amerikában". Úgy érzem, hogy megértést követően ez a verseny, aminek első hazai eseménye 2013 június 15-16-án lesz sokat tud segíteni valamennyi szakág versenyzői számára - na persze, ha látják a fától az erdőt, ami mindannyian tudjuk, elég nehéz kérdés - lovaik felkészülésében! Az akadályok kicsik, de legnagyobb hozadéka, hogy kapcsolatban lesz ló és lovas párosa és a lovak kevésbé fognak félni úgy a versenyeken, mint a munkában különböző ingerektől, így jobban tudnak koncentrálni lovasaikra és az előttük álló feladatokra!

Sok Szeretettel,
Mészáros Gyula
volt FEI TD, CD, Lovastusa Szövetségi Kapitány a Római Lovas Világjátékokon

Sok Szeretettel,
mgy

Ne feledjük, hogy: "A Lovak Többet Érdemelnek!"
A Lóközpontú Honlap: www.mgy.hu
Facebook: Gyula Mészáros Facebook hivatalos oldal: Mészáros Gyula Lóközpontú Ló és Lovas Kiképző Iskolája
e-mail: natural-horsemanship@mgy.hu
mobil: 20/576 50 50 Mészáros Gyula
mobil: 20/459 85 48 Mészáros-Juhász Krisztina


Részletes ismertető az Extreme Cowboy Raceről ITT tekinthető meg.