Önkénteseket keresünk!


A szervezők önkéntesek jelentkezését várják a 2015. május 29-31. között Dunakeszi-Alagon megrendezésre kerülő IV. Alagi Nemzetközi Military versenyre.

Ha kedvet érzel ahhoz, hogy aktív részese legyél Magyarország egyik legrangosabb lovassport rendezvényének, ahol olimpiai kvalifikációért mérik össze tudásukat a nemzetközi régió legjobb lovasai, akkor jelentkezz önkéntesnek az alagi versenyre! Számos területen lesz lehetőséged segíteni a szervezők munkáját, így Te is fontos, nélkülözhetetlen tagjává válhatsz a segítők csapatának.

2015. június 19-21. között Nagykanizsa ad otthont a másik hazai rendezésű nemzetközi military versenynek, melyre szintén várjuk az önkéntesek jelentkezését.

Az Alagi Military és a Nagykanizsai Military végén az önkéntes segítők között a CSIO Budapest Nemzetek Díja verseny pénteki és szombati versenynapjára (2015. július 17-18.), valamint a Lovas Világkupára (2015. november 27-29.) szóló belépőjegyeket sorsolunk ki. A szezonvégi sorsoláson pedig további értékes ajándékokat nyerhetsz.

További információ az önkéntes munkáról ITT érhető el.

Jelentkezés az onkentes@eventing.hu email címen.