Néző & Szurkoló


Szállás:
Nagykanizsa környéki szálláslehetőségek
Kaposvár környéki szálláslehetőségek
Dunakeszi környéki szálláslehetőségek


Közlekedési szabályozások a versenyek helyszínén
Kérjük a nézőket, hogy kizárólag a kijelölt parkolókat használják! A lovasok számára kijelölt gépkocsi útvonalon ne közlekedjenek! Az utakat ne állják el, a forgalmat semmilyen körülmények között ne akadályozzák!
 

Javaslatok látogatóink számára
Annak érdekében, hogy új látogatóink is élvezni tudják a versenyt, figyelmükbe ajánljuk az alábbi tanácsokat.

Ruházat:
Javasoljuk, hogy könnyű öltözéket válasszon, mely alkalmas melegben, de kellő védelmet nyújt mostoha időjárási körülmények között is. A napsütés ellen sapkával, kalappal, napvédő szerekkel védekezzen! Fordítson kiemelt figyelmet gyermeke védelmére!
Érdemes felkészülni egy esetleges esőre is. Egy esőkabát mindig jól jöhet. (A versenyek esőben is folytatódnak.) Ne feledje, bármikor jöhet egy hirtelen lehülés!
A terepverseny alatt érdemes rövid túrát tenni és bejárni a teljes pályát. Ezért a kényelmes lábbeli elengedhetetlen. Készüljön fel azonban arra, hogy csapadékos időjárás esetén a talaj felázhat!

Egészségügy és balesetmegelőzés:
A versenyek alatt folyamatos orvosi ügyeletet biztosítunk. Szükség esetén bátran forduljon kollégáinkhoz!
Amennyiben lószőr, lópor, széna vagy szalma allergiája van, kérjük, hozza magával az esetleg szükséges gyógyszereit.
A lovakat soha ne közelítse meg szakértő felügyelet nélkül! A versenyek ideje alatt csak a nézők számára kijelölt területeken belül tartózkodjon! A versenyző, tréningező lovak közé menni tilos! Kérjük, fokozottan figyeljen saját és más gyermekének épségére.
Az istállókba látogatóknak belépni tilos!
Kérjük, kutyáját mindig tartsa pórázon, és használjon szájkosarat.

Frissítő, étkezés:
Főként a terepversenyekre érdemes sok folyadékot magával vinnie. A tereppályán és a központi büfékben is várjuk Önt frissítővel.
A versenyek alatt - a pálya szélén, biztonságos helyen (a látogatók számára kijelölt területeken) - lehetőség van piknikezésre. Kérjük, hogy ilyen esetekben a keletkező szemetet a kihelyezett gyűjtőkben szíveskedjenek elhelyezni.

Érkezés:
Gépkocsiját a kijelölt parkolókban helyezze el. Innen a verseny helyszíne a legtöbb esetben max. 5-10 percnyi sétára van. Ezt kalkulálja bele az érkezésbe. Érkezés előtt tájékozódjon a verseny területének kialakításáról. A verseny közben az egyes kategóriák között rövid szüneteket iktatunk be. Ezek alatt a nézők számára kiegészítő programokat kínálunk.
Kérjük, fokozottan figyeljen értékeire!


Ha bármi kérdése merülne fel, írjon az info@eventing.hu címre, vagy keresse kollegáinkat a versenyek helyszínein az információs pultoknál, illetve a +36 30 573 1978-as telefonszámon.
Jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánunk!
Utazásszervezés
Közlekedés
Amennyiben közúti-, vagy tömegközlekedéssel kapocsolatos kérdése van, bátran keresse munkatársainkat az info@eventing.hu címen. Készséggel állunk rendelkezésére útiterve összeállításában.

Szállás
Nem árt érkezés előtt lefoglalni a szállást. Segítünk, hogy könnyebben boldoguljon. Nálunk megtalálja a környék szálláshelyeinek listáját és elérhetőségeit.

Kombinált megoldás utazási irodán keresztül
Külföldi ismerőse szeretne eljutni a versenyre? Nem akarja tervezgetésre pazarolni idejét? Kollegáink segítenek Önnek. Válassza a legegyszerűbb megoldást: mondja meg, honnan kíván eljutni a versenyre, mi pedig megmondjuk, mikor jelentkezzen a legközelebbi reptéren. Komplett utazásszervezés, teljes ellátással – háztól házig.További információ

http://tourinform.hu
info@eventing.hu