Nemzeti Vágta 2010


Az eddigieknél sokkal nagyobb lovas fesztivállal várják majd az érdeklődőket az idei Nemzeti Vágta szervezői. A már megszokott síkversenyek mellett a program kiteljesedik, és helyet kapnak a lovassportok is. Külön pályán kerül megrendezésre számos program, melyek között szerepel lovastorna és díjugrató verseny, vagy szabadidomítás bemutató is, de megtaláljuk a lovastusa sportot is, hiszen csütörtökön és pénteken is military verseny nyitja majd a délutáni programot (Széchenyi Pálya programja). Az Egyed László, Juhász Viktória, László Gabriella, Mráz Tamás, Pintér Vanda és Schaller Gábor összeállítású military csapat gondoskodik majd arról, hogy a 70x30 méteres, fedeles kupákon használt geotextiles talajra, kaposvári akadályokból felépített pályán izgalmas és színvonalas versenyt láthasson a közönség.

A Hősök terén kialakított körpályán szombaton és vasárnap kerülnek megrendezésre az előfutamok, illetve a számtalan show versenyszám és lovasbemutató (Hősök tere programja).

Mindezalatt természetesen a korábbi évekhez hasonlóan idén is várja a látogatókat a Vágta Korzó, ahol a települések mutatkoznak be, illetve számtalan kézműves kínálja értékes portékáját.

Gyönyörű helyszín, izgalmas versenyek, világhírű bemutatók - kiváló családi program június első hétvégéjére.
Látogasson el Őn is a III. Nemzeti Vágtára június 2. és 6. között!

www.vagta.hu