MOL Tehetségtámogató program


A MOL TEHETSÉGTÁMOGATÓ PROGRAM sport kategóriája tehetséges fiatal sportolók szakmai fejlődését segíti. Gyakran előfordul, hogy országos és nemzetközi sportversenyeken kiemelkedő eredményeket elért magyar gyerekek számára saját környezetük nem tudja biztosítani a továbblépéshez szükséges körülményeket és a megfelelő eszközöket: sportszereket, speciális ruházatot, a versenyre való nevezéshez és az utazáshoz szükséges anyagi forrásokat.

A MOL TEHETSÉGTÁMOGATÓ PROGRAM 2011-ben is pályázatot hirdet azoknak a 10-18 év közötti magyarországi általános és középiskolás diákoknak, akik jó eredményeket értek már el egy sportágban országos vagy nemzetközi versenyeken, de továbblépésükhöz anyagi segítségre van szükségük. A pályázatokat eszközvásárlásra és útiköltség-támogatásra lehetett benyújtani.

A pályázatokról a végső döntést az Új Európa Alapítvány kuratóriuma hozta meg. Az értékelésénél az eddig elért eredményeket és a rászorultságot veszik figyelembe. Az eredményekről minden pályázót írásban értesítenek.

A pályázat postára adási határideje (A postai bélyegző dátuma számít):
2011. április 1. (péntek)

A pályázatokat 1 példányban kell beküldeni az alábbi címre:
Új Európa Alapítvány, 1410 Budapest, Pf. 183.

2010-ben összesen 128 sportolót tudott az alapítvány kuratóriuma támogatásban részesíteni összesen több mint 25 millió forint értékben. A támogatottak között olyan tehetséges fiatalok szerepelnek, mint Földházi Zsófia háromszoros ifjúsági világbajnok és négyszeres ifjúsági Európa-bajnok öttusázó, Gregor László atléta és Péch Fanni vitorlázó, korosztályos országos bajnokok.

A MOL továbbra is segíti a 18. életévüket már betöltött, de eredményes sportpályafutást folytató korábbi pályázóit a Tehetségtámogató Klasszis program keretében, amelyre a korábban már támogatott, de továbbra is jó eredményeket felmutató sportolók pályázhatnak. Tájékoztatásért forduljon az Új Európa Alapítványhoz.

Ismerkedjen meg néhány korábbi támogatottunkkal!

Információ:
info@ujeuropaalapitvany.hu
(06 40) 180 280

Bővebben a MOL Tehetségtámogató program Sport kategória honlapján
Pályázati anyagok