Magyar eredmények - Ravenna


Szabó Orsolya kiemelkedő eredményt ért el a ravennai verseny CIC3*-os kategóriájában, Zizi St John’st lovagolva hatodik helyen zárt a 19 fős mezőnyben. CIC1*-on további négy magyar páros állt starthoz, Győr Gábor és Szikrázó Szandi 31. helyen fejezték be a 2015. november 13-15. közötti versenyt.

A Somogyjádi Szabadidő SE lovasa, Szabó Orsolya és Zizi St John’s 54,33%-os díjlovaglás után még csak a 19. helyen állt a CIC3* népes mezőnyében. A terepversenyt akadályhiba nélkül, 41,2 hibapontot érő késéssel teljesítő páros, ennek köszönhetően 12 helyet előrelépve, feljött a 7. helyre. Díjugratásban Zizi St John’s egy akadályt ütött, így 113,7 hibaponttal az előkelő 6. helyen zárta a magyar páros a versenyt.

CIC1*-on Győr Gábor (Pápai Lovas Club SE) és Szikrázó Szandi 59,55%-os díjlovaglás után akadályhiba nélkül, 22,8 hibapontos késéssel fejezte be a terepversenyt. Díjugratásban összesen 18 hibapontot gyűjtött a páros, így 101,5 hibaponttal a 31. helyet szerezte meg a 45 fős mezőnyben. Egyed László (Kanizsa Lovasklub) és My Win a terepverseny után 24. helyen állt, de a díjugratás előtt visszalépett a verseny folytatásától. Fábián Dóra (Kisbábolna LK) és Csasztuska, valamint Lovas Márk Benjámin (Sziget SE) és Bóbita a terepen lóról esés miatt kizárásra kerültek.

Részletes eredmények ITT érhetők el.

Fotó: Marco Villanti