Magyar eredmények - Langenhagen


A 2014. szeptember 12. és 14. között németországi Langenhagenben megrendezett nemzetközi verseny CIC*-os kategóriájában Sárközi Csaba és Tóth Imre két-két lóval képviselte a hazánkat. Legjobb magyar eredményt Sárközi Csaba érte el, Lilly 447-tel 10. helyen zárt.

A CIC* 60 fős mezőnyében több olimpiai, világ- és Európa-bajnok indult, többek között a normandiai Alltech FEI Lovas Világjátékokon győztes német csapat három tagja, Sandra Auffarth, Michael Jung és Dirk Schrade. Ebben a mezőnyben ért el Sárközi Csaba és Lilly 447 10. helyezést. A díjlovaglást követően 67,7%-kal (48,4hp) a 20. helyen állt holtversenyben a német Dirk Schrade-vel. Díjugratásban akadályhiba nélkül, 3 hibapontot az alapidő túllépéséért kapott a páros, a terepversenyt hibátlanul teljesítette, így 51,4 hibaponttal zárta a versenyt.

Sárközi Csaba másik lovával, Gräfin Lunával 56,5 hibaponttal 23. helyen végzett, míg Tóth Imre Quando 33-mal 79,7 hibaponttal 39. helyen fejezte be a versenyt. Tóth Imre másik lovával, Zypresse 8-cal sajnos a terepversenyben kizárásra került.

Részletes eredmény ITT érhető el.