Magyar eredmények - Bad Segeberg


Sárközi Csaba (Várkapitány LTE) három lovával, Cita 46-tal, Rambo Coolmannel és Gräfin Lunával indult a bad segebergi verseny CIC1*-os kategóriájában 2015. október 2-3. között. Cita 46-tal az előkelő harmadik helyen zárt a 42 fős mezőnyben.

Sárközi Csaba Cita 46-tal 74,6%-os díjlovaglás után harmadik, míg Gräfin Lunával 71,5%-os program után a negyedik helyen állt a népes mezőnyben, ahol a házigazda németeken kívül belga, dán, holland és finn lovasok is indultak. Cita 46-tal hibátlan díjugratással és 2,4 hibapontos késéssel a terepversenyben megőrizte harmadik helyét. Gräfin Lunával a terepverseny 14-es akadályánál lóról történő esés miatt kizárásra került a magyar lovas. Harmadik lovával, Rambo Coolmannel 138,6 hibaponttal 31. helyen zárt.

A versenyen szintén három lovat lovagolt a normandiai FEI Alltech Lovas Világjátékok egyéni és csapat aranyérmese, Sandra Auffarth (GER), aki Corona 94-gyel szerezte meg a győzelmet. A versenyen német dominancia uralkodott, hiszen az első 15 lovas - Sárközi Csaba kivételével - mind német volt.

Részletes eredmények ITT érhetők el.