Magyar bíró a Fiatal Lovas Európa-bajnokságon


A Nemzetközi Lovas Szövetség (FEI) összeállította az idei Lovastusa Európa-bajnokságok hivatalos személyeinek listáját. Az augusztus 10-12. között Svédországban, Malmöben megrendezésre kerülő Fiatal Lovas Európa-bajnokság versenybírói között találjuk Fülöp Sándort is. A versenybíróság elnöke a svájci Christian Landolt lesz, másik tagja pedig a német Ernst Topp. A tereppálya tervezője a szintén német Rüdiger Schwarz, a technikai küldött pedig Particia Clifton lesz Angliából.

A lengyelországi Strzegomban szeptember 6-9. között kerül megrendezésre az Ifjúsági Európa-bajnokság, melyen a versenybíróságot a svéd Christina Klingspor vezeti, tagok Vanda Robinson Írországból és Slawomir Pietrzak Lengyelországból. A tereppályatervezés feladatát a helyi Marcin Konarski végzi, míg a technikai küldött a FEI Lovastusa Bizottságának elnöke, az olasz Giuseppe Della Chiesa lesz.

A korosztályos Európa-bajnokságon való bíráskodásra történő felkérés igen komoly elismerése a FEI részéről Fülöp Sándor eddigi nemzetközi bírói tevékenységének, melyhez ezúton is gratulálunk!

A teljes lista elérhető ITT.