Látogató info - NAGYKANIZSA

Hazai versenyek - Nagykanizsa
Bemutatkozás
    Látogató info    Nagykanizsai Military 2017    Támogatók    Önkéntesek    Sajtó    Korábbi versenyek    Elérhetőségek

A VERSENY INGYENESEN LÁTOGATHATÓ!


Programtervezet
(hamarosan)

Nevezési listák (hamarosan)

Csónakázó-tó környékének térképe

Verseny helyszínének térképe

Képek a korábbi versenyekről

Elérhetőségek a verseny a helyszínén

Nagykanizsa, Csónakázó-tó 46° 26’ 55” N    17° 02’ 29” E
+36 30 224 8059
info@eventing.hu


Szállás

Időjárás előrejelzés


Közlekedési szabályozások a verseny helyszínén
Kérjük a nézőket, hogy kizárólag a központi parkolót használják! A lovasok számára kijelölt gépkocsi útvonalon ne közlekedjenek! Az utakat ne állják el, a forgalmat semmilyen körülmények között ne akadályozzák!
A lovasok figyelmét felhívjuk arra, hogy a verseny helyszínére való beérkezést követően a teherautókkal közlekedni tilos! A kempingben elhelyezett autókkal közlekedni tilos!
A lovasok és a kemping lakói a gépkocsikat a lovasok számára kijelölt parkolóban hagyhatják, itt forgalmi korlátozásokat nem vezettünk be. A lovasok gépkocsi parkolójától befelé eső útszakaszon a verseny ideje alatt tilos gépkocsival közlekedni.


Javaslatok látogatóink számára
Annak érdekében, hogy új látogatóink is élvezni tudják a versenyt, figyelmükbe ajánljuk az alábbi tanácsokat.

Ruházat:
Várhatóan meleg időnk lesz a verseny alatt. Ezért javasoljuk, hogy könnyű öltözéket válasszon. A napsütés ellen sapkával, kalappal, napvédő szerekkel védekezzen! Fordítson kiemelt figyelmet gyermeke védelmére!
Érdemes felkészülni egy esetleges esőre is. Egy esőkabát mindig jól jöhet. (A verseny esőben is folytatódik.)
A terepverseny alatt érdemes rövid túrát tenni és bejárni a teljes pályát. Ezért a kényelmes lábbeli elengedhetetlen. Készüljön fel azonban arra, hogy csapadékos időjárás esetén a talaj felázhat!

Egészségügy és balesetmegelőzés:
A verseny alatt folyamatos orvosi ügyeletet biztosítunk. Szükség esetén bátran forduljon kollégáinkhoz!
Amennyiben lószőr, lópor, széna vagy szalma allergiája van, kérjük, hozza magával az esetleg szükséges gyógyszereit.
A lovakat soha ne közelítse meg szakértő felügyelet nélkül! A verseny ideje alatt csak a nézők számára kijelölt területeken belül tartózkodjon! A versenyző, tréningező lovak közé menni tilos! Kérjük, fokozottan figyeljen saját és más gyermekének épségére.
Az istállókba látogatóknak belépni tilos!
Kérjük, kutyáját mindig tartsa pórázon, és használjon szájkosarat.

Frissítő, étkezés:
Főként a szombati terepversenyre vonatkozóan érdemes sok folyadékot magával vinnie. A tereppályán és a központi büfékben is várjuk Önt frissítővel.
A központi büfé a díjugrató pálya sarkában található. Reggel 7 órától este 11 óráig hideg-meleg ételekkel és frissítő italokkal várjuk Önt.
Természetesen a verseny alatt is lehetőség van a Csónakázó-tó környékén piknikezésre (a látogatók számára kijelölt területeken). Kérjük, hogy ilyen esetekben a keletkező szemetet a kihelyezett gyűjtőkben szíveskedjenek elhelyezni.

Érkezés:
Gépkocsiját a kijelölt parkolókban helyezze el. Innen a verseny helyszíne kb. 5-10 percnyi sétára van. Ezt kalkulálja bele az érkezésbe. Érkezés előtt tájékozódjon a verseny területének kialakításáról. A verseny közben az egyes kategóriák között rövid szüneteket iktatunk be. Ezek alatt a nézők számára kiegészítő programokat kínálunk.
Kérjük, fokozottan figyeljen értékeire!


Ha bármi kérdése merülne fel, írjon az info@eventing.hu címre, vagy keresse kollegáinkat a helyszínen az információs pultoknál, illetve a +36 30 224 8059-es telefonszámon.
Jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánunk!


Szervező Bizottság

 
Nagykanizsáról
http://www.nagykanizsa.hu
http://hu.wikipedia.org/wiki/Nagykanizsa
Csónakázó-tó képei


Utazásszervezés
Közlekedés
Amennyiben közúti-, vagy tömegközlekedéssel kapocsolatos kérdése van, bátran keresse munkatársainkat az info@eventing.hu címen. Készséggel állunk rendelkezésére útiterve összeállításában.

Szállás Nagykanizsán és a környékben
Nem árt érkezés előtt lefoglalni a szállást. Segítünk, hogy könnyebben boldoguljon. Nálunk megtalálja a környék szálláshelyeinek listáját és elérhetőségeit.

Kombinált megoldás utazási irodán keresztül
Külföldi ismerőse szeretne eljutni a versenyre? Nem akarja tervezgetésre pazarolni idejét? Kollegáink segítenek Önnek. Válassza a legegyszerűbb megoldást: mondja meg, honnan kíván eljutni a versenyre, mi pedig megmondjuk, mikor jelentkezzen a legközelebbi reptéren. Komplett utazásszervezés, teljes ellátással – háztól házig.


Touinform
http://tourinform.nagykanizsa.hu


További információ

info@eventing.hu