Látogató info - KAPOSVÁR

Hazai versenyek - Kaposvár www.lovasakademia.hu
Bemutatkozás    Látogató info    Kaposvári Military 2017    Támogatók    Korábbi versenyek    Elérhetőségek

A VERSENYEK INGYENESEN LÁTOGATHATÓK!

Versenykiírások és eredménylisták a Kaposvári Military 2017 menüpont alatt.

Programtervezet (hamarosan)

A verseny helyszínének térképe

Képek a versenyekről

Elérhetőségek a verseny a helyszínén

7400 Kaposvár, Guba Sándor út 40. googlemaps
+36 30 224 8059
info@eventing.hu


Szállás

Időjárás előrejelzés


Közlekedési szabályozások a verseny helyszínén
Kérjük a nézőket, hogy kizárólag a főbejárat melletti, illetve a központi egyetemi parkolót használják! A lovasok számára kijelölt gépkocsi útvonalon ne közlekedjenek! Az utakat ne állják el, a forgalmat semmilyen körülmények között ne akadályozzák!
A lovasok figyelmét felhívjuk arra, hogy a verseny helyszínére való beérkezést követően a teherautókkal közlekedni csak külön engedéllyel lehet!
 

Javaslatok látogatóink számára
Annak érdekében, hogy új látogatóink is élvezni tudják a versenyt, figyelmükbe ajánljuk az alábbi tanácsokat.

Ruházat:
Remélhetőleg meleg időnk lesz a versenyek alatt. Ezért javasoljuk, hogy könnyű öltözéket válasszon, azonban ez nyújtson kellő védelmet mostoha időjárás esetén is. A napsütés ellen sapkával, kalappal, napvédő szerekkel védekezzen! Fordítson kiemelt figyelmet gyermeke védelmére!
Érdemes felkészülni egy esetleges esőre is. Egy esőkabát mindig jól jöhet. (A verseny esőben is folytatódik.) Bármikor jöhet egy hirtelen lehülés!
A terepversenyek alatt érdemes rövid túrát tenni és bejárni a teljes pályát. Ezért a kényelmes lábbeli elengedhetetlen. Készüljön fel azonban arra, hogy csapadékos időjárás esetén a talaj felázhat!

Egészségügy és balesetmegelőzés:
A versenyek alatt folyamatos orvosi ügyeletet biztosítunk. Szükség esetén bátran forduljon kollégáinkhoz!
Amennyiben lószőr, lópor, széna vagy szalma allergiája van, kérjük, hozza magával az esetleg szükséges gyógyszereit.
A lovakat soha ne közelítse meg szakértő felügyelet nélkül! A versenyek ideje alatt csak a nézők számára kijelölt területeken belül tartózkodjon! A versenyző, tréningező lovak közé menni tilos! Kérjük, fokozottan figyeljen saját és más gyermekének épségére.
Az istállókba látogatóknak belépni tilos!
Kérjük, kutyáját mindig tartsa pórázon, és használjon szájkosarat.

Frissítő, étkezés:
Főként a terepversenyekre érdemes sok folyadékot magával vinnie. A tereppályán és a központi büfében is várjuk Önt frissítővel.
A központi büfé a fedeles lovardában található. Reggel 7 órától este 9 óráig hideg-meleg ételekkel és frissítő italokkal várjuk Önt.
A versenyek alatt - a pálya szélén, biztonságos helyen (a látogatók számára kijelölt területeken) - lehetőség van piknikezésre. Kérjük, hogy ilyen esetekben a keletkező szemetet a kihelyezett gyűjtőkben szíveskedjenek elhelyezni.

Érkezés:
Gépkocsiját a kijelölt parkolókban helyezze el. Innen a verseny helyszíne kb. 5 percnyi sétára van. Ezt kalkulálja bele az érkezésbe. Érkezés előtt tájékozódjon a verseny területének kialakításáról. A versenyek közben az egyes kategóriák között rövid szüneteket iktatunk be. Ezek alatt a nézők számára kiegészítő programokat kínálunk.
Kérjük, fokozottan figyeljen értékeire!


Ha bármi kérdése merülne fel, írjon az info@eventing.hu címre, vagy keresse kollegáinkat a helyszínen az információs pultoknál, illetve a +36 30 224 8059-es telefonszámon.
Jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánunk!


Szervező Bizottság

 
Kaposvárról
www.kaposvar.hu
http://hu.wikipedia.org/wiki/Kaposvár


Utazásszervezés
Közlekedés
Amennyiben közúti-, vagy tömegközlekedéssel kapocsolatos kérdése van, bátran keresse munkatársainkat az info@eventing.hu címen. Készséggel állunk rendelkezésére útiterve összeállításában.

Szállás Kaposváron és a környékben
Nem árt érkezés előtt lefoglalni a szállást. Segítünk, hogy könnyebben boldoguljon. Nálunk megtalálja a környék szálláshelyeinek listáját és elérhetőségeit.

Kombinált megoldás utazási irodán keresztül
Külföldi ismerőse szeretne eljutni a versenyre? Nem akarja tervezgetésre pazarolni idejét? Kollegáink segítenek Önnek. Válassza a legegyszerűbb megoldást: mondja meg, honnan kíván eljutni a versenyre, mi pedig megmondjuk, mikor jelentkezzen a legközelebbi reptéren. Komplett utazásszervezés, teljes ellátással – háztól házig.


Touinform
http://www.tourinformkaposvar.hu/


További információ

info@eventing.hu