Jegyek a normandiai Alltech FEI Lovas Világjátékokra™


Nem kevesebb, mint 200.000 jegyet dobtak még piacra március első hetében a 2014-es normandiai Alltech FEI Lovas Világjátékok™ szervezői. Az újonnan kiadott jegyek legtöbbje valamely olimpiai szakág - díjugratás, díjlovaglás, military - napijegye, azonban lehet még kapni jegyeket a nem olimpiai szakágak versenyeire is.

Az idei nyár talán legizgalmasabb eseményének jegyfoglalásához, mint a lovastusa terepverseny, díjlovaglás nagydíj kűrje vagy fogathajtás marathon része, látogasson el a normandiai Alltech FEI Lovas Világjátékok™ weboldalára, vagy az esemény hivatalos Facebook oldalára.

Az árak rendkívül kedvezőek: a para-díjlovaglás 5€-s és a távlovaglás 12€-s jegyeivel kezdődően megy fel az ár a legnépszerűbb díjugratás 90€-s belépőjegyéig.

„A Szervező Bizottság rendszeresen tájékoztat minket a jegyeladásról, és eddig nagyszerűek az eredmények,” mondta a FEI főtitkára, Ingmar De Vos. „Hozzávetőleg 210.000 jegyet már eladtak többek között francia lovassport kedvelőknek és tengerentúli látogatóknak, így az eddig elérhető jegyek több mint 50%-át megvásárolták. A külföldön értékesített jegyek statisztikáját Nagy-Britannia vezeti, és szorosan követi az Amerikai Egyesült Államok, Németország, Ausztrália, Belgium és Hollandia. Biztosak vagyunk benne, hogy a március 4-től elérhetővé vált jegyek megvásárlása felgyorsul, és nagyon reméljük, hogy minden szakágban telt házas helyszínek és felejthetetlen hangulat lesz a 2014-es normandiai Alltech FEI Lovas Világjátékokon™.”

A díjugratás egyéni döntőjének jegyei áprilisban kerülnek majd eladásra. Ezen belépőjegyeket egy online regisztrációt követő sorolás után vásárolhatják meg a szerencsés érdeklődők.

Bármely, az Alltech FEI Lovas Világjátékok™ jegyeladással kapcsolatos kérdéssel írjon a Szervező Bizottság ticket@normandie2014.com email címére.FEI PRESS RELEASE