Erdélyi Nemzetközi Military


Idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre az Erdélyi Nemzetközi Military verseny Segesváron (ROU) 2014. május 2-4. között. Az Erdély szívében fekvő, a FEI Fejlesztési Programjának támogatását élvező helyszín tavaly a FEI Lovastusa Balkán-bajnokságnak is otthont adott. 2014-ben CCI*-os, valamint nemzetközi kategóriák kerültek kiírásra. A verseny technikai küldöttje - az Alag révén már Magyarországon is jól ismert - Andrew Griffiths (GBR), akinek neve garancia egy magas színvonal versenyre.

Catrin Norinder, az FEI Lovastusa és Olimpiai Osztályának vezetője így nyilatkozott a versenyről: „Ez az első alkalmam Romániában, őszintén nem vártam volna, hogy egy ilyen gyönyörű szigetre bukkanok itt, Segesváron. Az elkövetkező időkben megpróbálunk minél több országot bevonni a versenybe, mert Mihnea Vargolici fantasztikus munkát végzett oly sok elkötelezett ember segítségével. Az Erdélyi Nemzetközi Military egy jól rendezett verseny, összhangban a FEI előírásaival, ami elég ok arra, hogy vonzó legyen a profi lovasoknak a világ bármely országából.”

„Az Erdélyi Nemzetközi Military egy csodálatos verseny, gyönyörű tájon, tökéletes helyszín egy lovas versenynek. Ajánlani fogom ezt a versenyt a lovas barátaimnak az egész világon.” - mondta Sandra Auffarth (GER), az olimpiai bajnok német csapat tagja és egyéni bronzérmes a 2012-es londoni Olimpiai Játékokon.

A versenykiírás ITT tekinthető meg.

Ugrás a verseny oldalára.
Fotó: www.horseshow.ro