Eger felkészült a debütálásra


Vadonatúj pálya kerül kialakításra történelmi városunk, Eger1 2 mellett. Fodor Tamás célja egy olyan lovasközpont létrehozása, ahol ló és lovas optimális körülmények között versenyezhet és készülhet fel a világ legkomolyabb nemzetközi versenyeire.

Az elmúlt években a tereppálya területét jelentősen átalakították és gyönyörű akadályok kerültek felépítésre. Az osztrák Karl Paar és magyar kollégája, Jobbik Ákos segítségével a pálya készen áll a versenyzők fogadására. Az optimális talaj létrehozásán folyamatosan dolgoztak a híres egri szőlőültetvények dombjai alatt, így a park kiváló lehetőséget kínál - lovasoknak és nézőknek egyaránt - egy igényes és izgalmas versenyre.

Az első verseny két kategóriában kerül megrendezésre, A0, a legalacsonyabb haza kategória és CIC*, a nemezközi kategóriák első lépcsőfoka. A debütálást több kategória követ majd jövőre, valamint az ígérkező szponzorációval a régió fontos versenyének háttere is biztosítva lesz, tudtuk meg Fodor Tamástól, a Szervező Bizottság vezetőjétől.

A versenykiírás ITT érhető el.

Tekintse meg a pályaépítés során készült fényképeket a galériában.

Várunk minden kedves érdeklődőt a versenyre.

Ugrás a verseny oldalára.