Magyar eredmények - Pinciná


A szlovákiai Pincinán 2012. október 27-28. között megrendezett lovastusa versenyen cseh, magyar, osztrák és szlovák lovasok vettek részt. Négy versenyszámban hat lovas nyolc lóval képviselte hazánkat.

CNC*-os kategóriában nyert Schaller Gábor és Scipio S. A páros 59,72%-os díjlovaglás után a terepet akadályhiba nélkül, 8,8 hibapontot érő késéssel teljesítette, díjugratásban az alapidő túllépésért 2 hibapontot kapott, így 71,22 hibaponttal fejezte be a versenyt. A kategória második helyezettje is Schaller Gábor lett, másik lovával, Galatea Vobbal (82,42 hp), harmadik Kelemen János és Ond (82,68 hp).

L kategóriában győzött Kelemen János az idei év kezdő ló bajnokát, Happinesst lovagolva. 56,67%-os díjlovaglást követően, a tereppályát és a díjugratást is hibátlanul teljesítette a páros, így magabiztosan nyerték a versenyszámot. ZL kategóriában első helyen végzett Balaska Vanda és Valér 72,38 hibaponttal. A versenyszám másik magyar indulója, Móczár Éva és Bátor sajnos a terepversenyen kizárásra került. Z kategóriában nyert Bogár Orsolya és Principessa (54,73 hp), második helyet szintén magyar páros, Vachter Fruzsina és Santoro (60,18 hp) szerezte meg.

A verseny részletes eredménye ITT érhető el.